Noutati
Terapia de echilibrare faciala
Terapia de Echilibrare Faciala ( Facial Balancing sau Facial Harmony ) terapia de echilibrare faciala - prana.com.ro este un tratament delicat, noninvaziv, introdus de foarte putin timp in Romania, in domeniul terapiilor complementare. Blandetea cu care se lucreaza are ca scop armonizarea corpului fizic cu corpul mental.

Tratamentul se concentreaza predominant pe fata, cap si gat ( meridiane, puncte de acupunctura si musculatura ), zone aflate in stransa conexiune cu tensiunile emotionale si fizice.

In cadrul starii profunde de relaxare care se produce in timpul tratamentului, toate tiparele emotionale negative pot sa fie eliberate. Aceste tipare de stres acumulate de-a lungul anilor in noi, provoaca o stare de epuizare prin lipsa de energie. Cand in urma acestei echilibrari energia isi reia fluxul si incepe sa curga din nou liber prin corp, ne simtim reincarcati energetic si plini de vitalitate. In aceasta reinnoita stare de bine vom reusi apoi sa ne regasim si pofta de viata. In Terapia de Echilibrare Faciala se folosesc si uleiuri esentiale terapeutice, care vin sa completeze si sa aduca un plus de eficienta intregului tratament prin actiunea lor.